Uspješan vikend Srne, Olića i Balabana

IVICA OLIĆ, Darijo Srna i Boško Balaban osigurali su pobjede svojim matičnim klubovima, a prekrasan gol Srne možete pogledati u avi formatu na Indexu.

Najbolji hrvatski reprezentativac u posljednja dva susreta, Darijo Srna, nastavio je s odličnom igrom i u ukrajinskom Šahtaru. Srna je u susretu s ukrajinskim CSKA svom klubu donio pobjedu fantastično izvedenim slobodnim udarcem u 59. minuti. Dotad je na semaforu stajao izjednačen rezultat 1:1.

>>> Gol Darija Srne (avi, 2.33 MB)

Bivši hrvatski reprezentativac Boško Balaban u 48. minuti susreta postigao je jedini, ujedno i pobjedonosni gol na gostovanju njegovog Club Bruggea kod Charleroi. Nastavi li Balaban igrati kao u dosadašnjem dijelu belgijskog prvenstva, ne sumnjamo da će svoje mjesto naći i u reprezentativnim planovima izbornika Kranjčara.

Ivica Olić također je postigao pobjedonosni pogodak za svoj CSKA iz Moskve kojim je u 89. minuti osigurao 2:1 pobjedu protiv gradskog suparnika Spartaka u 22. kolu prvenstva Rusije.

Olićev CSKA je ovom pobjedom izbio na prvo mjesto ljestvice s bodom i utakmicom više od drugoplasiranog Zenita iz Sankt Petersburga.

(Izvor fotografije i video zapisa: Shakhtar.com)

Pročitajte više