Uvrijeđeni Ronaldo bi u Arsenal

NAJBOLJI strijelac Svjetskog nogometnog prvenstva Brazilac Ronaldo teško podnosi kritike. I čim ga je trener Real Madrida malo "uzeo na zub", Brazilac je po novinama već počeo pričati kako bi rado karijeru nastavio u Engleskoj.

´Ideja o prelasku u Englesku mi se vrlo sviđa. Moj suigrač Steve McManaman uvjeren je da bi na Otoku zabijao kao od šale. Znam puno toga o engleskom nogometu i divim se uspjesima Manchester Uniteda i Arsenala, koji je klub sa velikom tradicijom i možda bih mogao igrati za njega´, izjavio je Ronaldo za engleski tabloid ´Sun´.

Tako je nakon samo pola godine u momčadi europskih prvaka Ronaldo pokrenuo lavinu nagađanja oko novog transfera, ovaj puta na Otok. A sve krenulo kad je trener Reala Vicente Del Bosque rekao da se Ronaldo ponaša kao ´otok koji je proglasio nezavisnost od matice zemlje´.

´Ima trenera koji će se pomiriti s time da netko izigrava superzvijezdu, a drugi će pak potražiti igrača koji će se prilagodti momčadi´, mudro je zaključio Del Bosque, čime si je ostavio dovoljno manevarskog prostora.

Pročitajte više