VIDEO Bilić bijesan zbog suđenja na Old Traffordu

Foto: Getty Images / Guliver Image

SLAVEN BILIĆ i njegov West Ham remizirali su 1:1 na "Old Traffordu" protiv Manchester Uniteda u četvrtfinalu FA Cupa, pa će dvije momčadi odigrati ponovljenu utakmicu, ali ovog puta na "Boleyn Groundu" u Londonu.

"Čekićari" su poveli u u 68. predivnim golom Dimitrija Payeta iz slobodnog udarca, dok je izjednačio Antonio Martial u 83. minuti, čime je spasio "Crvene vragove" eliminacije.  

Dvije odluke protiv nas

Bilić je bijesan nakon utakmice, u kojoj je sudac Martin Atkinson propustio poništiti gol Uniteda, jer je Bastian Schweinsteiger napravio prekršaj nad vratarom Darrenom Randolphom prilikom pogotka Martiala.

"Dvije krucijalne odluke suca bile su protiv West Hama u ovoj utakmici. Svi neutralni gledatelji vidjeli su da je start nad Payetom bio za jedanaesterac. Također, prilikom njihovog gola Schweinsteiger je napravio očigledni prekršaj nad Randolphom. Lopta nije bila blizu njega a on je nepropisno spriječio našeg vratara da pokuša obraniti Martialov udarac", naglašava bijesni Bilić.

Ostajemo nogama čvrsto na zemlji

Unatoč remiju Bilić i "čekićari" imat će veliku priliku za plasman u polufinale, jer u ponovljenoj utakmici dočekuje momčad Louisa van Gaala na "Boleyn Groundu".

"Payet je postigao krasan gol koji ni vratar poput Davida De Geae nije uspio obraniti. No, stojimo nogama čvrsto na zemlji. No, moja momčad će u uzvrati biti još više puna samopouzdanja. Mirni smo i koncentrirani na utakmice koje slijede. United je hrabriji na Old Traffordu, gdje je teško igrati u sjajnoj atmosferi i pred 75.000 gledatelja. Na našem terenu bit će to druga priča. Kod kuće se možemo sa svima nositi i očekujem fantastičnu atmosferu", jasan je Bilić.

Randolph: Bio je očit prekršaj

Vratar kluba iz istočnog Londona Darren Randolph potvrdio je postojanje prekršaja iz 83. minute.

"Da, bio je to očit prekršaj, ali sudac to nije vidio na žalost. Međutim, igrali smo dobro ali ostaje žal zbog propuštene prilike. No, vjerujemo da pred našim navijačima sada imamo još veću šansu za plasman u polufinale", poručuje Randolph. 

 

Pročitajte više