VIDEO Dinamo predstavio nove dresove

Foto: GNK Dinamo

DINAMO je predstavio dresove za novu sezonu, a kako je izgledalo predstavljanje možete vidjeti u videu Index Sporta.

Dinamova petorka (plus golman) zaigrala je zatim revijalnu utakmicu s navijačima koji su prošlih sezona redovito bili na maksimirskim tribinama. Antolić, Pivarić, Rog, Ćorić, Henriquez i Ježina igrali su u plavim, a navijači pojačani golmanom Šemperom u žutim dresovima.

"Novi dresovi su jako udobni, vjerujem da ćemo u njima odigrati još jednu uspješnu i kvalitetnu sezonu. Svi dresovi su mi lijepi, ali meni je kao kapetanu Dinama i Zagrepčaninu uvijek najljepši plavi dres mog kluba", rekao je kapetan Domagoj Antolić.

Predstavljanje je privuklo i velik broj novinara i snimatelja, a mladi reprezentativci Hrvatske, koji su se tek vratili s Eura, Ante Ćorić i Marko Rog, pokazali su svoj talent i na +30. 

Jedan od vjernih navijača, članova kluba i pretplatnika Držislav Krasić nakon utakmice s igračima Dinama je rekao: "Teško mi je uopće opisati kako se osjećam nakon kaj sam igrao utakmicu s igračima Dinama na Maksimiru. Cijeli život idem na Maksimir, obožavam Dinamo, svake godine kupim godišnju kartu i idem na sve utakmice tak da mi je ovo što sam danas doživio nešto što neću nikada zaboraviti. Isto tako, želio bih cijeloj momčadi zaželjeti puno sreće u novoj sezoni i siguran sam da ćemo se kao i godinama unazad puno puta zajedno veseliti".

Pročitajte više