Kao u Sjevernoj Koreji: Dinamo održao presicu, pitanja zabranjena!

Foto: Index

NA Maksimiru je održana press konferencija, na kojoj je trener Dinama Ivajlo Petev najavio prvu utakmicu polufinala Hrvatskog kupa između Dinama i Splita koja se igra u srijedu, od 16:45, na istom stadionu.

Pressica Dinama trajala je svega sedam minuta, a novinarima su zabranjena pitanja o gorućoj temi - smiješnom penalu dosuđenom Dinamu za pobjedu u Vinkovima u posljednjoj minuti.

> Zdravko Mamić može se vratiti na funkciju u Dinamu! 

"Na konferenciji Dinama danas će biti dvije teme. Prvu će reći gospodin Svetina, a druga je najava utakmice polufinala Kupa sa Splitom i ja vas molim da svoja pitanja ograničite na zadane teme", rekao je glasnogovornik Dinama Alen Lisički.

Zatim je direktor Svetina otkrio kako je Hodžić potpisao ugovor na pet godina.

"On dobro zna koliko nam je stalo do njega. Eksplodirao je u ovom proljetnom dijelu i veseli nas ova suradnja", rekao je Svetina.

Hodžić: Obranit ćemo naslov prvaka

"Sretan sam što sam potpisao ugovor s Dinamom. Brzo smo se sve dogovorili i vjerujem da nisam pogriješio. Osjećam se kao kod kuće i bolji sam igrač nego kad sam došao. Dio sam najbolje momčadi u Hrvatskoj i vjerujem da ćemo obraniti naslov prvaka", rekao je Hodžić.

Petev: Moramo biti pametni i kontrolirati igru

"Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Jer to je polufinale i moramo biti svjesni koliko je važna. Moramo odigrati pametno, kontrolirati igru i stići do dobrog rezultata protiv jedne dobre momčadi. Također, čestitam Hodžiću i želim mu puno sreće. Nek nastavi ovako", poručio je trener Petev.

Svetina je na kraju pressice kazao: "Moramo odati priznanje vrlo discipliniranim novinarima, što se tiče njihovih pitanja".

Nakon što je sporni penal ipak spomenut, Svetina je poentirao:

"Ako je ovaj penal tako ključno pitanje i najveći problem u Hrvatskoj, onda smatram da smo apsolutno najpoželjnija zemlja za život".

Na njegove riječi nadovezao se Petev. 

"Barceloni je u 90. minuti dosuđen penal protiv Leganesa i pobijedili su 2:1", rekao je trener.

Pročitajte više