Valencia odbila Arsenalovih 18 milijuna funti za Matu

MENADŽER i otac nogometaša Valencije Juana Mate otkrio je da ponuda Arsenala za njegova sina, teška 18 milijuna funti, naišla na odbijenicu španjolskog kluba, ali i da vjeruje kako Englezi neće na tome stati.

Inter, Tottenham i Arsenal su tri kluba s kojim se povezivalo 23-godišnjeg Španjolca, no dosad je jedina zaprimljena ponuda i odbijena i to od Arsenala, tvrdi Juan Manuel Mata Rodriguez.

"Valencija je jednostavno odbila ponudu. Bili su u nedoumici jedno vrijeme, ali su ipak na kraju rekli 'ne' Arsenalu. Moj sin ostaje u Valenciji zasad, ali nisam siguran da će Topnici odustati tako lako od njega", smatra Matin otac.

Španjolac je javno izjavio da ga ne zanima prelazak u redove Tottenhama, dok je njegov otac otkrio da bi se i Inter mogao uključiti u utrku za osvajačem Svjetskog prvenstva 2010. godine.

"Nekoliko je zainteresiranih strana za Matu i mislim da će Arsenal poslati novu ponudu. A što se Inter tiče, znam da kod Juana Milan visoko kotira, stoga ćemo morati čekati i vidjeti hoće li Inter napraviti prvi potez", zaključio je Matin menadžer i otac.

Španjolac se ranije ovoga ljeta okitio i naslovom europskog prvaka do 21 godine.

Pročitajte više