NOGOMET

VALLADOLID - MALLAROCA 3:0 Ante Budimir pogodio vratnicu

Foto: EPA

U PRVOJ utakmici nedjeljnog programa španjolskog nogometnog prvenstva Valladolid je pred svojim navijačima pobijedio Mallorcu s 3:0 (1:0).

Vodeći pogodak za domaću momčad postigao je Joaquin Fernandez u 40. minuti, a u 50. minuti je Turčin Enes Unal bio uspješan realizator kaznenog udarca za 2-0. Pobjedu Valladolida začinio je Sandro Ramirez pogotkom s 25 metara u četvrtoj minuti sučevog dodatka.

Hrvatski napadač Ante Budimir bio je u početnoj postavi Mallorce te odigrao cijelu utakmicu, a u 58. minuti je pogodio vratnicu.

Valladolid je sa 17 bodova zasjeo na deveto mjesto, dok je Mallorca s 11 bodova ostala na 17. poziciji na ljestvici. Vodeća Barcelona ima 22 boda iz 11 utakmica, koliko ima i drugoplasirani Real Madrid. S utakmicom više i bodom manje od vodećeg dvojca na trećem i četvrtom mjestu su Atletico Madrid i Sevilla.

Danas će biti odigrano i preostalih pet utakmica 12. kola La lige u kojima se sastaju: Villarreal - Athletic Bilbao (14 sati), Osasuna - Alaves (16.00), Celta Vigo - Getafe, Leganes - Eibar (18.30) i Granada - Real Sociedad (21.00). 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više