Van Bommel: Fantastično je što smo izvukli Manchester United

BAYERNOV nizozemski kapetan Mark van Bommel ponudio je svoje viđenje ždrijeba četvrtfinala nogometne Lige prvaka, koji je Bavarce spojio s Manchester Unitedom.

"Raspoloženje među našim igračima tijekom ždrijeba bilo je dobro. Jasno da smo dobili iznimno teškog suparnika, no, s druge strane, to je i fantastičan ždrijeb. Manchester United je među vodećim europskim klubovima, baš kao i Bayern. Jedino mi je žao što ćemo prvu utakmicu igrati na našem terenu", izjavio je Van Bommel.

Na njega se nadovezao i branič Philipp Lahm.

"Vrlo težak ždrijeb, dobili smo istinski velikog suparnika s velikim imenom. S druge strane, Manchester United teži nadigravanju u nogometu, što odgovara našoj momčadi. Naravno da ne postoji šansa da ćemo ih na bilo koji način podcijeniti. Za nas je najvažnije da u prvoj utakmici na Allianz Areni ne primimo pogodak", kaže Lahm.

Rummenige: United je favorit

Entuzijastičan oko novog protivnika nije bio ni Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenige koji je bez zadrške proglasio momčad Manchester Uniteda favoritom.

"Ždrijeb je za nas jako težak, ali i iznimno atraktivan. Manchester United kotira kao jedan od najvećih europskih klubova. Morat ćemo pružiti na terenu svoj maksimum, a vrlo vjerojatno odigrati čak i iznad limita ako želimo proći dalje", izjavio je Rummenigge za službenu klupsku stranicu te dodao:

"Manchester United je favorit, ali u tome i vidimo veliki izazov za nas, pokušati eliminirati favorita! Sigurno je da nam engleski klubovi više odgovaraju nego španjolski", zaključio je Rummennige.

Pročitajte više