Vapaj Zebine: Zaustavite ovaj masakr

BRANIČ Juventusa senzacionalno je zavapio za pomoć jer sudačka organizacija doslovno masakrira Juventus ove sezone.

"Stara dama" ove sezone zaista je uvelike oštećena lošim sudačkim odlukama, a prošli mjesec Gazzetta dello Sport objavila je tablicu Serie A kako bi ona izgledala da nije bilo nevjerojatnih sudačkih pogrešaka.

Juventus je po toj tablici oštećen za ogromnih 12 bodova, a s kojima bi trenutno bio bok uz bok prvoplasiranom Interu. Umjesto toga Inter je sada sedam bodova ispred Rome.

Juventus je nakon toga, ali i još jedne dvojbene utakmice, odnosno poraza u Reggini, poslao i pismo žalbe talijanskom nogometnog savezu, međutim, to nije urodilo plodom.

"Samo želim naglasiti da se ovaj masakr mora zaustaviti. Ovo je masakr. Ono što se nama radi ovu sezonu to se više nikada i nikome ne bi smjelo raditi", vikao je Zebina.

Zebina je također prokomentirao i nedavni poraz od Fiorentine te formu Juventusa koji je u posljednje vrijeme u rezultatskoj krizi.

"Ne bi unosio u taj dvoboj nepotrebnu dramu. Mislim da nismo u nikakvoj krizi. Fiorentina je odigrala odličnu utakmicu i zasluženo slavila. Bio bi vrlo sretan kada bi i na kraju sezone završili na sadašnjem trećem mjestu. Završiti treći nakon povratka iz druge lige i nakon svega što su nam učinili velika je stvar", za kraj će Zebina.

Zebina - žrtva tehnike briljantnog Pere Krpana

Za kraj podsjetimo kako je Johnatan Zebina postao poznat na ovim prostorima 27. studenog 2003. godine.

Naime, tog dana ga je tadašnji napadač Hajduka, omanji i ćelavi Pero Krpan doslovno osramotio, uvalivši mu tunel na Poljudu za asistenciju Ninu Buli i vodstvo Hajduka protiv tada vrlo jake Rome u kupu Uefa.

"Bili" su tad odigrali možda najbolju utakmicu u proteklih desetak godina, ali ni 36 tisuća fanatičnih navijača na tribinama nije bilo dovoljno za prolaz.

Pogreška Darka Miladina i Zlatko Runje, koju je iskoristio prgavac Cassano, još će dugo progoniti sve navijače i ljubitelje splitskog kluba.

V.B.
Foto:AFP

Pročitajte više