HRVATSKI NOGOMETAŠI

VAR poništio Kalinićev pobjednički prvijenac, Romin trener pobjesnio na suce

Screenshot

NIKOLA KALINIĆ skoro je postao junak Rome, no pobjednički gol protiv Cagliarija u 90. minuti na Olimpicu opravdano mu je poništen.

Završilo je 1:1 u osmom kolu Serie A, a domaći trener Paulo Fonseca bjesnio je na suca Massu zbog poništenog gola Kaliniću.

U spornoj akciji Edin Džeko prebacio je s vrha šesnaesterca visoku loptu glavom prema Kaliniću koji je utrčao ususret stoperu Fabiju Pisacaneu.

Pritom ga je nogom izbacio iz ravnoteže nakon čega se Pisacane zabio u svog golmana Robina Olsena. Kalinić je iskoristio tu situaciju i pospremio loptu u praznu mrežu, međutim, nekoliko minuta kasnije, nakon pregledavanja VAR-a, gol je poništen.

Morala je intervenirati i Cagliarijeva liječnička služba, Pisacane je iznesen s ovratnikom s terena, što su odmah mnogi etiketirali kao pretjeranu glumu. Naime, Pisacane je, nakon što je Kalinić zabio, prekrio lice dlanovima i teatralno se srušio na travnjak.

Cagliari je inače poveo iz penala u 26. minuti, strijelac je bio Joao Pedro. Autogolom Ceppitellija Roma se vratila u egal, igrala se 31. minuta.

Nikola Kalinić igrao je od 74. minute za Romu, Marko Rog odigrao je svih 90 minuta za Cagliari.

Roma - Cagliari Live Score

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više