SUPERSPORT HNL

Varaždin želi velikog Hajdukovog talenta dovesti na posudbu

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

MLADI Hajdukov veznjak Ivan Ćubelić mogao bi otići na posudbu u Varaždin koji je splitskom klubu poslao službeni upit, ali još ništa nije dogovoreno. Po mnogima najveći talent od nadolazećih mladih hajdukovaca u prvih osam utakmica sezone odigrao je ukupno 10 minuta raspoređenih na tri utakmice SuperSport HNL-a.

U Varaždinu bi 19-godišnji veznjak trebao skupljati prvoligaško iskustvo, koje u Hajduku očito ne može dobiti, pogotovo s obzirom na ispadanje iz Europe zbog kojeg će biti još manje prilika za uskakanje u rotaciju trenera Dambrauskasa.

Kalik pojačao konkurenciju u vezi

Hajduk je konkurenciju u veznoj liniji ovog tjedna pojačao Anthonyjem Kalikom iz Gorice pa je izvjesno da na Ćubelića ne računa, iako se on želio nametnuti da ostane u klubu. Ako ipak ode, pridružit će se popisu od desetak igrača koje je Hajduk poslao na posudbu ovog ljeta.

Među njima je svakako najzvučniji Marin Ljubičić, čija je posudba u LASK početak budućeg transfera, dok su Ivan Dolček (Šibenik) i Tino Blaž Laus (Istra) proslijeđeni drugim hrvatskim prvoligašima.

Idealna zamjena za Postonjskog

Varaždin se prošle sezone vratio u prvoligaško društvo i zahvaljujući četvorici igrača na posudbi iz Hajduka (Teklić, Šego, Sentić, Škaričić), a Ćubelića vidi kao idealnu zamjenu za Igora Postonjskog, najboljeg Varaždinovog veznjaka, koji se teško ozlijedio protiv Osijeka.

Pročitajte više