LIVERPOOL SLAVI Salah preokrenuo okršaj na Anfieldu

Foto: Getty Images/Guliver Image

MOHAMED SALAH bio je heroj Liverpoolove pobjede na Anfieldu protiv Leicester Cityja. Gosti su  poveli već u 3. minuti golom Jamieja Vardyja, u 52. minuti je Egipćanin izjednačio, a u 76. minuti drugim golom preokrenuo utakmicu i osigurao Liverpoolu pobjedu 2:1.

"Redsi" su dočekali bivšeg prvaka nakon sjajnog niza od 14 utakmica bez poraza u svim natjecanjima, ali su već u trećoj minuti primili pogodak nakon nove pogreške domaćih braniča.

Matip i Lovren ostavili su previše prostora za Mahreza koji je primio loptu iza leđa obrane i s desne strane asistirao Vardyju, koji je s desetak metara pogodio mrežu za 0:1.

Toliko kritizirana Livepoolova obrana opet se pokazala kao najslabija karika, a navijači "Redsa" su se na društvenim mrežama opet okomili na hrvatskog reprezentativca, a posebno Matipa koji je označen glavnim krivcem za primljeni gol. Pogledajte spornu situaciju.

U nastavku je momčad Jurgena Kloppa još jednom pokazala i svoju jaču stranu. Mohamed Salah je u 52. minuti izjednačio na asistenciju Manea, a u 76. minuti drugim golom preokrenuo rezultat na 2:1 i osigurao domaćima sva tri boda.

Egipatski golgeter stigao je do 17 pogodaka u Premierligi ove sezone, samo jedan više ima prvi strijelac Harry Kane.

Liverpool je pobjedom stigao do 41 boda i drži četvrto mjesto, Leicester je na osmom sa 27 bodova. Vodeći Manchester City ima 58, a drugoplasirani Chelsea 45 bodova.

LIVERPOOL - LEICESTER CITY 2:1

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više