Varteks najvio osvetu Ćiri i "njegovom" Hajduku

IZGLEDA kako je Ćiro unatoč odlasku iz Varaždina još uvijek "na tapeti" članova Uprave Varteksa, ali i svih onih koji su nezadovoljni njegovim naglim i nekorektnim odlaskom.

Zlatko Dalić potpuno je očekivano postao Ćirin nasljednik, no poznato je da nema prevelikog iskustva te kako nikad nije obnašao funkciju šefa stožera.

Ipak, u Varteksu se nadaju da je kao pomoćnik Ivana Katalinića, Branka Janžeka i naravno, Miroslava Blaževića ponešto mogao i naučiti.

"Dala" je, doduše, priznao kako je svjestan odgovornosti i da zna kako mu neće biti lako, ali da se ne boji posla, te da nije tako zasigurno bi ostao sportski direktor i ne bi išao na vjetrometinu zvanu – trenerska klupa.

Upravo su se oko ove izjave otvorile brojne špekulacije kako se Daliću ipak čuva fotelja na kojo je dosad sjedio.

Aktualni direktor Janžek bi, kako pišu u Slobodnoj Dalmaciji, "do daljnjega" trebao obavljati i nekadašnju Dalićevu funkciju sportskog direktora.

"Dali" pak pripisuju da ima osjećaja za vrijednost momčadi, točnije za potencijal koji se krije u plejadi mladih, talentiranih igrača iz Varaždina.

U Varteksu se čak i nadaju kako će uz povratnike Mumleka i Posaveca, te uz standardne Kristića i Halilovića pretendirati za vrh ljestvice prvenstva.

U subotu, 18. lipnja Varaždince čeka prvi ispit, utakmica s Dinamom u Tirani, kao prva utakmica u Intertoto kupu.

Usprkos pripremama koje ih očekuju i igračkog kadra koji još uvijek nije dobio svoj konačan oblik, u Varteksu ponajviše sanjaju o Hajduku i osveti koju su pripremili "Bilima" i njihovom treneru Ćiri.

Predsjednik kluba Tomislav Kezelj kaže kako nema te love s kojom bi Hajdukovci otkupili varaždinske bisere Vukmana, Benka, Mujanovića, Pokrivača te ostalih, te na tome temelji svoju izjavu kako jedva čeka susret sa Splićanima.

Zlobnici su dodali kako mogu i pretpostaviti do kojeg će kola Ćiro ostati za kormilom Hajduka. Preostaje nam samo čekati i uvjeriti se koliko je istine u njihovim navodima.

Pročitajte više