Varteks u srijedu mijenja ime?

U UTORAK navečer u prostorijama NK Varteks sastali su se članovi Izvršnog odbora Kluba i varaždinski gradonačelnik dr Ivan Čehok kako bi raspravljali i konkretno riješili neka vitalna klupska pitanja.

Nakon gotovo dvosatnog sastanka iza zatvorenih vrata Tomislav Kezelj (predsjednik), Đuro Podvezanec i Zvonko Rožmarić (dopredsjednici), te članovi Izvršnog odbora Kluba Miroslav Bunić, Davor Daraboš, Ilija Ivezić, Vladimir Muršić, Predrag Štromar, Zlatko Horvat i Saša Vojnović (uz opravdanu odsutnost Ivana Biškupa, Zorana Košćeca i Davorina Prpića) donijeli su značajne odluke.

Tako će se s osmoricom igrača, kojima na ljeto ističu ugovori, obaviti razgovori o produljenju tih ugovora ali će se Klub u konačnici odlučiti samo za par njih s kojima najozbiljnije računa.

Također je odlučeno da više u NK Varteks neće igrati trojica igrača koja su Klub dala na arbitražu ukoliko tu arbitražu ne povuku. Najznačajnija se odluka ipak odnosi na konkretan sastanak koji će se održati u srijedu 22. veljače prijepodne s predsjednikom uprave tvrtke Varteks (nekad najjačim sponzorom) nakon kojeg će se znati mijenja li Klub ime ili ne.

Obje najavljene trening utakmice otkazane

Obje najavljene trening utakmice – današnja (21.2.) s Murom i sutrašnja (22.2.) s Vrapčem otkazane su. Umjesto igranja utakmica igrači će trenirati na pomoćnom travnatom terenu te se na taj način pripremati za subotnji ogled sa Slaven Belupom koji se u Koprivnici igra s početkom u 15 sati.

Pročitajte više