Vaterpolo Liga prvaka: Mladost - Primorje EB 7-8

SASTAV Primorja ostvario je odličan rezultat u Zagrebu, te su izgledi Riječana za odlazak na završni turnir ovosezonske Eurolige. Put ka pobjedi u Zagrebu gosti su otvorili odličnom prvom četvrtinom koju su dobili s nevjerojatnih 4-0.

U naredne dvije četvrtine domaći sastav je pružio bolju igru i ponajprije zahvaljujući sjajnom Revazu Čomakidzeu stigao do izjednačenja na 5-5. U posljednjem napadu u trećoj četvrtini Mladost je imala priliku s igračem više stići i do vodstva, ali u toj situaciji nisu uspjeli uputiti niti udarac prema vratima Cara.

Primorje je u četvrtoj četvrtini podsjetilo na sjajno izdanje s početka utakmice, stiglo do prednosti 7-5, te na kraju i do minimalne, ali vrlo vrijedne i zaslužene pobjede.

Uzvrat će se igrati 28. travnja u Rijeci.

Plivalište na Savi

MLADOST - PRIMORJE EB 7-8 (0-4, 2-0, 3-1, 2-3)

SUCI: Koryzna (Poljska) i Bookelman (Nizozemska). GLEDATELJA: 2.000.

MLADOST: Perčinić, Kačić; Kucarov, Jelača, Koljanin 1, Mastran, Rončević 1, Milaković, Primorac, Jerković 1, Čomakidze 4, Rogin, Kobešćak, Dragičević.

PRIMORJE EB: Car, Liber; Burić 3, Gudić, Sablić, Brala, Franković 1, Tiškivski, Turina, Premuš 2, Kancijanić 2, Beltrame, Bukovac.

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Mladost 3 (2), Primorje EB 5 (2)

Pročitajte više