Večeras posljednje utakmice polufinala Lige Ožujsko?

U FINALE košarkaškog prvenstva Hrvatske plasirat će se momčadi koje prve stignu do dvije pobjede. Tu mogućnost danas imaju Cibona i Split, klubovi koji su slavili u prvim utakmicama protiv Zadra, odnosno Zagreba.

Cibona – Zadar

Pobjeda Cibone u prvom susretu doigravanja donijela joj je veliku prednost nad Zadrom. S današnjom pobjedom Cibona bi se plasirala u finale prvenstva Hrvatske.

Zadar je u subotu imao dosta slabih napada, ali i slabu obranu, što je iskoristila Cibona. Mamić je izvrsno odigrao obranu na Popoviću, kojeg nitko od Zadrana nije mogao nadomjestiti.

Imaju li Zadrani snage oduprijeti se Ciboni, vidjet ćemo večeras u 20.15 sati u Draženovom domu.

Zagreb – Split

Splićani su u subotu bili bolji od Zagreba, što i nije bilo veliko iznenađenje. Odličnom Rađi i Zdovcu, pridružili su se Josip Sesar i mladi Roko Ukić, koji su najzaslužniji za splitsku pobjedu. Budu li i večeras raspoloženi Zagreb neće imati šanse.

No, iz Zagrebovog tabora najavljuju kako nema predaje. Trener Anzulović nije bio nezadovoljan igrom svojih igrača u Split, tako da neće puno mijenjati. Više pažnje posvetit će napadu, jer smatra kako je obrana bila dobra. Susret se igra u 18 sati.

Pročitajte više