Vejić: Hajduk je dobio još jednog igrača. Karoglan ga je nagradio

Foto: Ivo Cagalj, Slavko Midzor/PIXSELL

YASSINE BENRAHOU bio je strijelac i asistent Hajduka koji je u subotu na gostovanju pobijedio Goricu 3:0 u 26. kolu SuperSport HNL-a. Marokanski ofenzivac našao se u početnom sastavu Hajduka nakon što je obrisao većinu svojih objava na Instagramu, uključujući i one vezane za Hajduk. Mnogi su pomislili da je riječ o protestu protiv kluba jer nije dobio ni minutu na terenu u posljednje četiri prvenstvene utakmice.

Međutim, bili smo doznali da je razlog puno privatnije prirode. Benrahou je islamske vjeroispovijesti te navodno svaki put uoči ramazana briše skoro sve fotografije s Instagrama. Također, dio razloga je bio da se želio fokusirati isključivo na teren.

"Stvorio se dojam da je Benrahou na nekakvom 'ledu', da je u nemilosti trenera, ali izgleda da je on to vrijeme jako marljivo radio"

Bivši branič Hajduka i njegov nekadašnji kapetan Hrvoje Vejić govorio je o Benrahouu za Dalmatinski portal. "O njemu se puno pisalo nakon utakmice u Osijeku, kada je nakon par nonšalantnih reakcija ispao iz ekipe, pa je došlo i do priče o brisanju slika s Instagrama.

Stvorio se dojam da je on na nekakvom 'ledu', da je u nemilosti trenera, ali izgleda da je on to vrijeme jako marljivo radio i da mu je stalo i to je sigurno Karoglan prepoznao. Vidjeli smo da je njegova igra bila jako dobra, gol i asistencija. To je plus, dobili smo još jednog igrača, širina kadra nam je nakon ovoliko ozljeda jako bitna", rekao je Vejić.

"Najgore je kad ti trener ne govori ništa, kad te ne hvali i ne kudi, nego te ignorira"

Vejić smatra kako je Benrahouu puno značio razgovor s trenerom Mislavom Karoglanom. "Normalno da znači jer najbitnija je komunikacija između trenera i igrača. Najgore je kad ti trener ne govori ništa, kad te ne hvali i ne kudi, nego te ignorira, to znači da si u banani.

On je s njim iskomunicirao koji je problem, ovaj je to prihvatio i promijenio svoj pristup. Trener je to nagradio i na kraju se svima vratilo", izjavio je Vejić o Benrahouu, koji je u siječnju 2023. stigao u Hajduk i dosad ukupno upisao 43 nastupa, osam pogodaka i osam asistencija.

Pročitajte više