VELIKO FINALE Velika vijest za Srbiju i jedan problem više za Sloveniju

Foto: Telegraf.rs

NEKOLIKO sati prije finala Eurobasketa, izbornik Srbije Sale Đorđević primio je fantastičnu vijest. Sjajni playmaker Srbije Stefan Jović bit će spreman za veliko finale protiv Slovenije koje će se igrati od 20:30 sati u Istanbulu.
 
Podsjetimo, Jović je, u polufinalnoj utakmici protiv Rusije u petak, u jednom trenutku krivo doskočio i uganuo je gležanj i do zadnjeg trenutka nije bilo poznato hoće li se oporaviti do finala. Suigrače je nakon utakmice s Rusijom dočekao u svlačionici s ledenim oblozima na gležnju, a zabrinut je bio i Đorđević. 
 
 
Jović je jučer kazao novinarima kako je spreman za meč, da želi igrati, no njegovo šepanje nije ulijevalo optimizam navijačima Srbije. Ipak, na dan utakmice Jović je normalno trenirao i izvjesno je da će biti u sastavu večeras.
 

Izostanak Jovića bio bi još jedan strahovit udarac za ionako ozljedama i izostancima desetkovanu Srbiju. Podsjećamo, Đorđeviću su prije prvenstva otkazali Jokić, Teodosić, Nedović, Marković, Kalinić, Simonović, Raduljica, a prije četvrtfinalne utakmice s Italijom teže se ozlijedio i Branko Lazić, za kojeg je turnir završen.
 

Pročitajte više