Velšani: Modrić se šepuri s 37 godina

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija u 20:45 na Poljudu protiv Walesa igra prvu utakmicu skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Reprezentaciji Walesa to će biti prvi susret bez Garetha Balea (33), koji je nakon Svjetskog prvenstva u Kataru otišao u mirovinu.

Western Telegraph u najavi utakmice ističe kako je Hrvatska veliki favorit, dok je Wales u procesu obnove momčadi nakon što su otišli Bale, Chris Gunter, Joe Allen i Jonny Williams, a novi kapetan postao Aaron Ramsey. Western Telegraph piše i o kapetanu Hrvatske Luki Modriću (37), kojeg nazivaju "veličanstvenim".

"Modrić ima 37 godina i još se uvijek šepuri"

"Kada se Bale umirovio, navijači Walesa su rekli: 'Zašto ne Luka Modrić?' Baleov bivši suigrač iz Tottenhama Real Madrida sudjelovao je u rušenju Walesa u prethodnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i Europsko prvenstvo.

Modrić ima 37 godina i još se uvijek šepuri u Real Madrid te je odlučio nastaviti igrati za Hrvatsku uoči finala Lige nacija. Naknadno će donijeti odluku hoće li nastaviti do Eura 2024.", piše u tekstu Western Telegrapha, koji ističe kako je Hrvatska pobijedila Wales u šest dosadašnjih međusobnih utakmica. Dvaput je završilo neriješeno.

Pročitajte više