Vidal poručio prijatelju da ode iz Intera: Mhitarjan igra prije njega, ubio bih se

Foto: EPA

ARTURO VIDAL (36) igrao je za milanski Inter od 2020. do 2022., a u posljednje vrijeme daje vrlo oštre komentare na aktualne nogometne teme. Jedan od njih vezan je za Inter, odnosno njegovog bivšeg suigrača i sunarodnjaka Alexisa Sancheza (35). Sanchez ove sezone ima 14 nastupa i dva gola za milansku momčad, a odigrao je 473 minute. Vidal smatra da njegov prijatelj Sanchez zaslužuje više prostora za igru.

"Alexis, ako me čuješ, molim te, napusti Inter. Trebao je otići u klub gdje se može zabaviti igrajući, biti voljen, ali on je tvrdoglav. Mhitarjan igra, a Alexis ne... Ubio bih se kad pomislim na takvo što", rekao je Čileanac. Sanchez je u Inter stigao ovog ljeta iz Marseillea besplatno, a u Interu je već igrao od 2019. do 2022. 

Mhitarjan je standardan u Interu

Sanchez je u karijeri igrao za Cobrelou, Colo Colo, Udinese, Riber Plate, Barcelonu, Arsenal, Manchester United, Marseille i Inter. Za reprezentaciju Čilea ima 160 nastupa i 51 gol. Vidal je prošle godine igrao za brazilski Athletico Paranaense, a prije toga je igrao za Flamengo, Inter, Barcelonu, Bayern, Juventus, Bayer i Colo-Colo. Za Čile ima 142 nastupa i 34 gola.

Henrih Mhitarjan (33) ove sezone za Inter ima 25 nastupa, dva gola i šest asistencija kroz 1883 minute igre. Trener Simone Inzaghi ga standardno koristi u veznom redu. U karijeri je igrao za Sao Paulo, Pyunik, Metalurg Donjeck, Šahtar, Borussiju Dortmund, Manchester United, Arsenal i Romu. Za reprezentaciju Armenije ima 95 nastupa i 32 gola.

Pročitajte više