Video - Mir vodio i u sudačkim bilježnicama: Bolje sranje od pobjede, nego sranje od poraza

IAKO je nokautirao legendu i ubilježio vrlo važnu pobjedu, Frank Mir nije bio zadovoljan borbom protiv Mirka Filipovića. Amerikanac priznaje da nije pružio ono što se od njega očekivalo i da je borba bila "sranje", kako je sam rekao.

> Mir koljenom nokautirao Cro Copa


"Bez ikakovog nepoštovanja prema Mirku, bila je ovo jako loša borba. Trebao sam to odraditi puno bolje. Dok Cro Cop maše prema tebi tim snažnim udarcima, nije lako. Iznenadio me kako je brz i kako snažno udara lijevim krošeom, a i radio je neke stvari koje nisam očekivao", rekao je nakon borbe Frank Mir dodavši:

"Kada je u pitanju stojka, možda sam mogao više udarati. Dolazio sam u poziciju klinča i stiskao ga snažno uz kavez, no uvijek sam radio istu grešku. Dignuo bih previsoko ruku i ostavio otvorena svoja rebra. Previše sam razmišljao, a premalo radio. Sam sam sebi išao na živce i trebao sam biti više fokusiran na borbu."

Pobjeda je, kaže Mir, ipak pobjeda. Prema pisanju američkih novinara, Amerikanac je na sudačkim tablicama vodio i na bodove, pa bi i u slučaju da je borba otišla do odluke, slavio u noćašnjem dvoboju.


"No na kraju sam ipak pobijedio. Uspio sam izmjenjivati udarce tri runde s Filipovićem i na kraju pobijediti nokautom. Bolje sranje od pobjede, nego sranje od poraza. Nokaut je jedino što pozitivno mogu izvući iz ove borbe. Svime ostalim nisam zadovoljan i bilo je jako loše", objasnio je Mir i rekao još par riječi o Cro Copu:

"Fizički sam bio jako dobro pripremljen i cijelu borbu sam se dobro osjećao. Moram se naučiti ne misliti toliko o borbi jer mi to oduzima snagu. Mirko je bio dobar. Bio je lakši nego inače, što je pozitivno jer se to odrazilo na njegovoj brzini."

Pročitajte više