Video: 134 kg težak Mighty Mo sljedeći protivnik Cro Copa u Dreamu!?

PREMA vijestima koje stižu iz Japana, Mirko Filipović će svoj ponovni prelazak u Dream finalizirati borbom 20. srpnja ove godine u Saitami, gdje bi se trebao najvjerojatnije boriti protiv Amerikanca Mighty Moa.

Prisjetimo, Filipović se nakon samo jedne borbe pod okriljem UFC-a vratio u japanski Dream, istaknuvši kako je spreman promijeniti svoju odluku ukoliko mu Dana White omogući češće borbe, ali i kako ne vidi razlog da se nakon nove Dreamove epizode ponovno vrati u UFC. Isto tako Mirko nije skrivao da Japanci jako dobro plaćaju.

Mirka čeka Huntov dvojnik

Ukoliko se informacije o Mirkovom protivniku pokažu kao istinite, Mirku će se tako za mjesec dana u Saitama areni suprotstaviti 185 centimetara i 134 kilograma težak američki borac pravog imena Siala Siliga ili poznatiji kao Mighty Mo.

Mighty Mo je boksač koji iza sebe ima veliko iskustvo K-1 ringovima, ali i samo četiri borbe po pravilima mješovitih borilačkih sportovima.

Prve tri završio je svu svoju korist, prekidima nakon nokauta da bi u posljednjoj, u prosincu prošle godine, bio poražen od Nizozemca

Iz Cro Cop tima za sada negiraju dogovor

Menadžer Mirka Filipovića Zvonimir Lučić demantirao je da je dogovorena borba s 134 kilograma teškim Mighty Moem.

"Ništa nije dogovoreno s Mighty Moem. Ovo mi je prvi glas, a kamoli da smo dogovorili borbu. Mi ćemo sljedeći tjedan tek donijeti odluku hoćemo li uopće nastupati u Japanu", rekao je Cro Copov menadžer Zvonimir Lučić za Hit mrežu.

V.B.
Foto: MMA

Pročitajte više