Video - Allardyce: Drago mi je što je Nikola zabio

TRENER momčadi Blackburna Sam Allardyce bio je oduševljen pobjedom svoje momčadi nad Boltonom, a posebno je pohvalio Nikolu Kalinića.



Bivši igrač Hajduka zabio je prvi pogodak na utakmici u 41. susreta. Bio je to njegov drugi prvenstveni i sedmi pogodak ukupno u dresu Blackburna. Pobjedom se momčad, koju s klupe vodi Allardyce, smjestila na sigurno 12. mjesto Premiershipa sa 34 boda.

"Zabili smo vrlo važan gol baš prije kraja prvog poluvremena iz jako lijepe akcije, a posebno mi je drago što je Nikola ovaj put imao sreće", kazao je nakon utakmice Allardyce.

"Bio je neobičan dan, pahulje snijega bile su tako velike da se lopta nije mogla vidjeti. Morali smo se braniti nakon pogotka jer se Bolton brzo vratio u utakmicu. Paul Robinson je obranio jedan ključan udarac, a to nas je onda trgnulo da napadnemo. Otvorili smo ih i kad smo zabili drugi gol, sve je bilo lakše, pa smo brzo zabili i treći. Bila je to odlična predstava u teškim uvjetima, a navijači su kući otišli sretni zbog četvrte pobjede u nizu", dodao je trener.

Pročitajte više