HRVATSKI NOGOMETAŠI

Bilićev hrvatski as oduševio engleske navijače kad su ga sreli u Splitu

Screenshot: Twitter

FILIP KROVINOVIĆ u sezoni iza nas uspio je kao dio momčadi West Bromwich Albiona ostvariti plasman u engleski Premiership. WBA je u elitu ušao pod vodstvo Slavena Bilića, a sada je vrijeme za odmor igrača pred sezonu koja dolazi.

Krovinovićeva sudbina zasad nije potpuno jasna, on je i dalje službeno igrač Benfice i WBA ga tek mora otkupiti ako ga želi trajno zadržati u klubu. .

Stigao je na odmor u Hrvatsku

Krovinović se odmara u Splitu, a tamo je u jednom klubu naišao na velikog navijača WBA-a Dana Lloyda i njegovu trojicu prijatelja.

"Ovdje ima nekoliko noćnih klubova pa smo malo gledali što se nudi. Na Filipovom Instagram storyju vidjeli smo da je on trenutno u klubu koji je bio doslovno sto metara udaljen od nas", prepričao je uzbuđeni Daniel za Birmingham Mail pa dodao:

"Otišli smo tamo popiti piće, a jedini slobodan stol bio je onaj preko put Filipovog. Prišao sam mu i rekao da smo navijači West Broma, a on je odmah odlučio popričati s nama i popiti piće."

Zvao je suigrače da razveseli navijače

Hrvatski veznjak je osim toga odlučio razveseliti navijače pa je listajući svoj FaceTime nazvao neke od suigrača među kojima su bili Grady Diangana, Kamil Grosicki i Matheus Pereira. 

Svi su se javili na Krovinovićev poziv, a navijači su bili oduševljeni jer su imali priliku razgovarati s ljudima za koje inače navijaju na stadionu ili ih gledaju na televiziji. 

Pročitajte više