LIGE PETICE

VIDEO Bivši Dinamovac u Serie A odigrao možda najgoru utakmicu karijere

Foto: Profimedia

PETAR STOJANOVIĆ, desni bočni Dinama na posudbi u Empoliju, nezamjenjiv je u talijanskom klubu otkako je tamo prošlog ljeta došao na pozajmicu. Tako je bio prvotimac i na utakmici 35. kola u kojoj je njegov klub ugostio Torino. Empoli je poveo u 56. minuti golom Zurkowskog, ali je tri minute kasnije igrač domaćih Verre dobio crveni karton.

Ipak, Empoli je i s desetoricom odolijevao sve do 78. minute. Tada je Stojanović loptu koja je išla prema golu njegove momčadi odbio rukom, a sudac Francesco Cosso pokazao je na penal za Torino te žuti karton Stojanoviću. Belotti je iz penala pogodio za 1:1.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE STOJANOVIĆ SKRIVIO PRVI PENAL I ŽUTI

Deset minuta kasnije Stojanović je opet šut prema vratima Empolija dočekao rukom, a Cosso je nakon konzultacija s VAR-om pokazao na penal, a Stojanoviću dao drugi žuti. Belotti je i ovaj penal pretvorio u gol, a Empoli se sa samo osam igrača u polju raspao, pa je Belotti u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Brekala zabio svoj i Torinov treći za konačnih 3:1, pobjedu Jurićeve momčadi. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE STOJANOVIĆ SKRIVIO DRUGI PENAL I ŽUTI

Stojanović (26) je u Dinamo došao u zimu 2016. iz Maribora uz odštetu od 2 milijuna eura. Reprezentativac Slovenije je u idućih pet i pol godina na Maksimiru odigrao 186 utakmica, postigao dva i namjestio 18 golova. 

 

Pročitajte više