VIDEO Bizaran kompliment Zole nasmijao Bellinghama i sve u studiju

Foto: Screenshot

JUDE BELLINGHAM nastavio je oduševljavati sa svojim izvedbama na terenu. Mladi, 20-godišnji veznjak u Realu je na učinku od 10 golova i dvije asistencije u 10 utakmica, a sjajnu formu prenio je i u reprezentaciju pa je tako Engleska uz njegovu veliku pomoć svladala Italiju 3:1.

Englezi su do pobjede u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo stigli preokretom i s tri boda osigurali Euro u Njemačkoj sljedeće godine. Bellingham je izborio jedanaesterac iz kojeg je Harry Kane zabio za 1:1, a onda napravio veliki posao i asistirao Marcusu Rashfordu za 2:1.

Proglašen je najboljim igračem

Iako je Kane bio dvostruki strijelac nakon što je u 77. postavio konačan rezultat, titula igrača utakmice pripala je Bellinghamu. Upravo on završio je poslije susreta pred mikrofonima Channel 4 gdje mu je postavljeno nekoliko pitanja.

Jedan od prisutnih u studiju bio je i Gianfranco Zola. On je hvalio Bellinghamovu formu i doprinos pobjedi i divio se njegovim igračkim kvalitetama, a u jednom trenutku okrenuo se i samom Bellinghamu te mu je išao poručiti koliko je dobar i zreo igrač pa rekao:

"Moram ti reći, mene to nasmijava. Ja sam s 20 i dalje sisao majčino mlijeko."

Pročitajte više