HNL

VIDEO Bjelica odbio odgovarati na pitanja novinara: "Brate mili, sve znate"

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U DERBIJU 22. kola Prve HNL Osijek je kao domaćin svladao Dinamo 1:0 (0:0). Strijelac jedinog gola bio je Mirko Marić iz kaznenog udarca u 77. minuti. Presica Nenada Bjelice bila je u najmanju ruku neobična.

"Prvo bih čestitao Osijeku", rekao je Bjelica koji je odbio komentirati pitanje o Stojanovićevom crvenom kartonu. Bjelica nije odgovarao na pitanja novinara, odbio je dati odgovore i na odlasku poručio: "Što da vam pričam kad sve znate? Ajde, brate mili." 

Podsjetimo, Dinamo je utakmicu završio s dva igrača manje, a crveni karton je zbog divljanja i unošenja sucu u lice dobio i Nenad Bjelica koji vjerojatno zbog toga nije htio ništa komentirati, a, kako se sada čini, neće davati ni izjave za televizije.

Poludio na suce

Modri su od 67. minute igrali bez Dilavera koji je dobio drugi žuti. Osijek je brojčanu prednost kapitalizirao deset minuta kasnije, a totalni kaos je nastao u sudačkoj nadoknadi.

Stojanović je zbog faula na centru dobio drugi žuti, na što je Bjelica poludio. Krenuo je prema sucu Zebecu, verbalno ga napao, unio mu se u lice. Zebec ga je zbog toga isključio.

Pročitajte više