VIDEO Borussia Dortmund sa stilom razmontirala Mourinhov projekt

Foto: Getty Images / Guliver Image

JOSE MOURINHO doživio je svoj prvi poraz na klupi Manchester Uniteda, na pripremama u Kini Borussia Dortmund razbila ga je 4:1. Manchester United igrao je u kombiniranoj momčadi, bez Ibrahimovića, De Gee i ostalih zvijezda, a Thomas Tuchel poslao je svoju najjaču jedanaestorku na teren, no i ovakav United morao je pružiti ozbiljniji otpor Borussiji.

Već nakon 19 minuta Borussija je probila United golom Castra, a u 36. Aubameyang je povisio iz penala. Na pauzu se otišlo pri rezultatu 0:2 za Nijemce.


Borussia je nastavila trpati i u nastavku, u 57. minuti Ousmane Dembele povisio je na 3:0, a dvije minute kasnije na 3:1 smanjio je igrač koji je Borussijinu majicu nosio do prije nekoliko tjedana - Henrik Mkhitaryan. Gonzalo Castro u 86. minuti svojim drugim golom stavio je točku na i.

U idućoj utakmici Borussija će biti još jača, naime potpisala je njemačkog reprezentativca Andrea Schulrea iz Wolfsburga za 30 milijuna eura odštete.

Manchester United - Borussia Dortmund 1:4

MANCHESTER UNITED: Johnstone - Valencia, Jones, Bailly, Shaw - Herrera, Blind - Mata, Mhitaryan, Lingard - Depay

B.DORTMUND: Weidenfeller - Passlack, Papastathopoulos, Bender, Schmelzer - Rode, Castro - Dembele, Kagawa, Ramos - Aubameyang

Gonzalo Castro 1:4, 86. minuta:

 

Henrik Mkhitaryan 1:3, 59. minuta:

Ousmane Dembele 0:3, 57. minuta:

Pierre Emerick Aubameyang 0:2, 36. minuta:



Gonzalo Castro 0:1, 19. minuta:

Pročitajte više