VIDEO Brozović pobijedio Rakitića. Ronaldo šokirao proslavom

Foto: Profimedia

U DERBIJU hrvatskih veznjaka Al Nassr za kojeg nastupa Marcelo Brozović je na gostovanju pobijedio Al Shabab Ivana Rakitića rezultatom 2:3 u sklopu 21. kola saudijskog prvenstva. Obojica hrvatskih igrača su počela utakmicu za svoju momčad, Rakitić je na terenu ostao do kraja dok je Brozović zamijenjen duboko u sudačkoj nadoknadi kao taktička promjena.

Gosti su u vodstvo došli preko Cristiana Ronalda koji je realizirao kazneni udarac u 21. minuti, a na identičan način je izjednačio Yannick Carrasco u osmoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Tek što je počelo drugo poluvrijeme Brazilac Anderson Talisca zabija za novo vodstvo Al Nassra prizemnim udarcem s vrha kaznenog prostora.

Šokantna proslava Ronalda nakon utakmice

Sjajna utakmica se nastavila izjednačenjem u 67. minuti, a strijelac je za domaćine bio Carlos Junior. Prije pogotka je pogriješio Brozović koji je u iznošenju lopte nakon loše izvedenog udarca iz kuta domaćina izgubio loptu, a domaći igrači su brzom akcijom u dva dodavanja došli do pogotka. Pogodak vrijedan pobjede Al Nassra i svoj drugi na utakmici u 86. minuti zabija Talisca nakon odličnog proigravanja Abdullaha Al Khaibarija.

Nakon što je utakmica završila uslijedilo je veliko slavlje gostiju, a domaći navijači su odlučili Ronalda provocirati uzvikivanjem imena njegovog najvećeg rivala u karijeri Lionela Messija. Portugalac to nije najbolje prihvatio, okrenuo se prema tribini i prilično vulgarno odgovorio navijačima prvo se hvatajući za uho sugerirajući da ih "ne čuje dobro", a potom i hvatajući se za međunožje simulirajući (valjda) da se samozadovoljava. Proslavu možete pogledati OVDJE.

GOLOVE S UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Pročitajte više