Video - Čudna kupovina: Karlo Primorac u Dinamu

ZDRAVKO MAMIĆ objavio je ime novog napadača Dinama, a radi se o Karlu Primorcu koji je prije nekoliko tjedana prekinuo ugovor s NK Osijekom. 25-godišnji Primorac stiže, dakle, kao slobodan igrač, i to preko Eintrachta, gdje je bio na probi - i nije prošao. Mamić je iz baze u Beleku poručio da je posao zgotovljen, a predstavljenje Primorca u Maksimiru trebalo bi biti u ponedjeljak.

Pomalo čudan posao, posebice jer su Modri deficitarni u obrani, suočeni sa zdravstvenim problemima Kovača i Bišćana. Zdravko Mamić tvrdi da je s Primorcem potpisan ugovor posljednjeg dana prijelaznog roka te da je nekadašnji napadač Osijeka posljednjih dana trenirao s juniorima u Maksmiru. Također, "poslovni direktor" Dinama dodaje da već pet godina prati napadača kojeg su, nažalost, pratile nevolje s ozljedama.

Primorac je potpisao ugovor na šest mjeseci, s opcijom produženja na još tri godine. Mamić tvrdi da s Primorcem misli ozbiljno. Ostaje vidjeti koliko će igrati u Dinamu.

"Ovo nije transfer s primisli na Mandžin odlazak. Izvjesno je da ćemo Mandžu pustiti na ljeto, ali ne zato jer ga mi tjeramo, već jer će biti zanimljiv tržištu", rekao je Dinamov gazda.

Slobodnog napadača, "špicu za koju je Hajduk nekad nudio milijun eura", Dinamo je dobio besplatno.

"Možda je baš on naš bingo", kaže Mamić.

Inače, Primorac je zamolio da ga se zbog privatnih problema oslobodi priprema u Turskoj.

Pročitajte više