VIDEO Diego Costa ugrizao suparnika za vrat?!

Screenshot (Youtube)

DIEGO COSTA ponovno je pokazao svoju tamnu stranu! Isključen je u FA Kupu protiv Evertona u kojem je njegov Chelsea izgubio s 0:2.
 
Na samom početku utakmice Costa je požutio jer je Garetha Barryja udario laktom, te nije imao većih ispada do 84. minute kada se ponovno sukobio s veznjakom Evertona, kojeg je nakon naguravanja, čini se, ugrizao.
 
Vjerovali ili ne, Costa je dobio prvi crveni karton u Chelseaju
 
Zaradio je drugi žuti karton i prvo isključenje nakon više od tri godine. Ujedno mu je to prvi crveni karton u dresu Chelseaja u koji je stigao iz madridskog Atletica. 
 

Diego Costa UGRIZAO Garetha Barryja?!

Posted by Index Sport on 12. Mart 2016

 

Britanski mediji očekuju da će Engleski nogometni savez pokrenuti istragu protiv 27-godišnjeg Španjolca, inače poznatog po "prljavoj" igri.

Hiddink: Nisam vidio; Martinez: Costa je borben

Menadžer Chelseaja Guus Hiddink nije želio komentirati incident jer ga nije vidio, a Evertonov Roberto Martinez želio je pričati samo o igri svoje momčadi, dok je za Costu rekao da je, kao i uvijek, bio borben.

Suarez je dobio četiri mjeseca suspenzije

Podsjetimo, Luis Suarez je na Svjetskom prvenstvu ugrizao Giorgija Chiellinija, te je bio suspendiran na četiri mjeseca. Doduše, Urugvajcu to nije bio prvi ugriz.

 

Tweets about diego costa

Pročitajte više