HNL

VIDEO Dinamovci na pripremama zapjevali Splićaninu: "Za Dinamo dao bih sve"

Foto: Screenshot

POSLJEDNJIH godina postalo je pravilo da novi član neke momčadi zapjeva po svom dolasku pred novim suigračima. Obično to rade pojačanja, ali i mladi nogometaši koji postanu dio A momčadi. To pravilo nije zaobišlo ni Dinamo, koji se priprema u turskom Beleku, a gdje su se pjesmama predstavila dva mlada igrača i buduće nade hrvatskog prvaka - Roko Baturina i Marko Gjira.

Baturina je pred ostalim suigračima poveo pjesmu Mladena Grdovića "Za ljubav ja dao bih sve". Mladi 18-godišnji Splićanin prepjevao je zajedno s ostalima veliki hit u stihove - "Za Dinamo dao bi sve..."

S druge strane, 19-godišnji Gjira iz Šibenika briljirao je pred oduševljenom ekipom. Pjesma koju je odabrao dobro je poznata pjesma s Maksimira od Novih Fosila - Za dobra stara vremena. Kao i s Baturinom, i s njim su pjevali svi suigrači, a Gjira se prilično raspjevao i učinio cijeli događaj nezaboravnim.

Momčad Nenada Bjelice nastavlja s pripremama, a danas će mu u prijateljskoj utakmici protivnik biti Etar Veliko Tarnovo iz Bugarske. Već sutra će lider HNL-a igrati protiv CSMS Iasija iz Rumunjske, potom ga 23. siječnja čeka Slask Wroclaw iz Poljske, a 25. Austrija iz Beča, koju je svojevremeno vodio Bjelica. 

Pročitajte više