VIDEO Dvije asistencije Majera, Rennes pobijedio 5:0

Screenshot: Twitter

RENNES je u nedjelju u utakmici 36. kola francuskog prvenstva u gostima s visokih 5:0 pobijedio Ajaccio, a hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer je upisao dvije asistencije. Nakon uvjerljive pobjede Rennes je šesti na ljestvici Ligue 1 sa 62 boda, jednim manje od petoplasiranog Lillea.

Majer je prvo asistirao Baptisteu Santamariji za vodeći pogodak Rennesa, već u 14. minuti. Domaća momčad na trenutak je izbila loptu ubačenu u peterac. Odbila se hrvatskom reprezentativcu koji je iz prve proigrao za suigrača, a on je u 14. minuti zabio za 0:1.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SVE GOLOVE

Hat-trick Gouirija

Rennes je povisio na 2:0 prvim od tri gola Aminea Gouirija, u 31. minuti. Isti je igrač zabijao u 40. za 4:0 i u 71. za konačnih 5:0. Na 3:0, ponovo uz asistenciju Majera, povisio je Jeremy Doku. Bilo je to u 37. minuti.

Hrvatski reprezentativac ima puno slabiju sezonu u odnosu na prošlu. Ovo mu je 40. nastup te peta i šesta asistencija, a ima i dva gola. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2027. godine. Transfermarkt ga procjenjuje na 20 milijuna eura. Podsjetimo, u Rennes je došao u kolovozu 2021. iz Dinama za 12 milijuna eura.

Pročitajte više