Video - Ferdinand naganjao Balotellija: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio

JEDINI pogodak na utakmici polufinala FA Kupa između Cityja i Uniteda postigao je Yaya Toure, ali je prilično zanimljivo bilo i neposredno nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Naime, igrač Cityja Mario Balotelli je još jednom privukao na sebe pozornost izrežiravši eksces u maniri kako on zna.

Provocirao je gestikulacijama navijače Uniteda, a potom se i verbalno obrušio na igrača Uniteda Andersona. U obranu svog kluba i suigrača je stao Rio Ferdinand koji je imao očigledne namjere i nasrnuti na Talijana, ali su ostali sudionici ove utakmice ipak spriječili još teži izgred. "Ispričavam se onima koje sam možda uvrijedio svojim činom, ali morao sam stati u zaštitu svoga kluba jer ono što sam vidio nije bilo niti malo profesionalno" - rekao je putem Twittera obrambeni nogometaš Manchester Uniteda.

Dodao je uz to: "Normalno mi je da igrači nakon pobjede slave sa svojim navijačima, ali zašto nekome treba da nakon pobjede odlazi do suparničkih navijača i provocira ih. To nisam imao snage gledati", aludirao je Rio na ponašanje od ranije karakterno čudnog Balotellija.

Pročitajte više