VIDEO Hajduk nije stvorio priliku 75 minuta. Onda je ušao Perišić

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

RIJEKA je u derbiju na Rujevici pobijedila Hajduk 1:0 i na vrhu ljestvice odvojila se od Dinama na pet bodova razlike. Strijelac jedinog pogotka bio je Marco Pašalić u 70. minuti. Hajduk je ovim porazom ispao iz utrke za naslov prvaka. U utakmici protiv Rijeke debitirao je u SuperSport HNL-u Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac zamijenio je u 74. minuti desnog beka Fahda Moufija i pri ulasku s klupe dobio pljesak gostujućih, ali i domaćih navijača. Hajduk do njegovog ulaska nije stvorio nijednu izglednu šansu, a nakon što je ušao, Perišić je najprije namjestio veliku šansu za Aleksandra Trajkovskog, a nakon toga i sam pucao u padu, ali nije pogodio gol. Pogledajte video.

 

Utakmice SHNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

(edited)

Perišić se cijelu sezonu oporavljao od teške ozljede koljena, koju je zadobio na treningu Tottenhama. Stigao je na posudbu u Hajduk, a prvi put je nastupio u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Dinama na Poljudu. Odigrao je tad 20-ak minuta.

Pročitajte više