VIDEO Hajduk s 4:0 razbio Rostov, Hamza zabio golčinu s 20 metara

Foto: Screenshot

HAJDUK je s uvjerljivih 4:0 pobijedio ruski Rostov u pripremnoj utakmici uoči početka nove sezone.

Hajduk je poveo u 23. minuti lijepim golom Hamze s 20 metara. U 34. minuti opravdano je dosuđen jedanaesterac za Hajduk nakon prekršaja u kaznenom prostoru, a Caktaš je s bijele točke zabio za 2:0.

Gyurcso je u 59. minuti oteo loptu Rusima, a novi Hajdukov napadač Ivanovski zabio je za 3:0. U 70. minuti Gyursco je na asistenciju Tudora iz blizine zabio za konačnih 4:0.

Vrlo sam zadovoljan kako smo prošli kroz ovaj tjedan u kojem smo imali dvije utakmice. Protiv Rostova smo odigrali na visokom nivou, igrači su bili rastrčani, jaki na lopti što je rezultiralo s četiri pogotka, a raduje me i činjenica da smo pored toga stvorili veliki broj prilika. Čvrsto smo ulazili u duele, uzeli smo dosta ničijih lopti, držali smo posjed i određivali ritam utakmice. Generalno, bila je ovo jako dobra utakmica", rekao je nakon utakmice trener Hajduka Željko Kopić.

Osvrnuo se i na suparnika u 2. pretkolu Europske lige, bugarsku Slaviju iz Sofije.

"Moji pomoćnici Toni Golem i Zlatko Bašić su pratili utakmice Slavije s Ilves Tampereom. Moramo napraviti analizu viđenog, dobro ćemo se pripremiti jer nam je cilj prolaz u sljedeću fazu. Bit će to moja prva europska utakmica, lijep je osjećaj, ali za mene je to utakmica kao i svaka druga u Hajduku, jednako važna, zbog čega želim dobru igru i rezultat", zaključio je Kopić.

HAJDUK - ROSTOV 4:0

HAJDUK: Posavec, Juranović, Lopez, Mikulić, Fomitschow, Hamza, Caktaš, Palaversa, Gyurcso, Tudor, Ivanovski.

Klupa: Ljubić, Šego, Delić, Nejašmić, Jurić, Memolla, Bradarić, Šehić, Kreković, Špikić

Pročitajte više