LIGA PRVAKA

VIDEO Henry lupao glavom od stol i vikao: Kako ovo nije penal za Barcelonu?!

Screenshot: Twitter

NEVJEROJATAN previd sudaca na terenu te onih u VAR sobi koštao je Barcelonu čistog jedanaesterca protiv Intera. U sudačkoj nadoknadi Interov bek Denzel Dumfries je pred golom svoje momčadi rukom skinuo loptu s glave suparničkog napadača Ansua Fatija, ali niti je slovenski sudac Slavko Vinčić ili njegov pomoćnik na terenu to vidio, niti su na to reagirali iz VAR sobe i pozvali suca da provjeri situaciju.

Barcelona je bijesna nakon što je ovako oštećena jer je Inter nakon ovakve greške na njenu štetu pobijedio 1:0, što je rezultat koji bi je mogao koštati prolaska skupine. U studiju CBS Sportsa zgražanje nad ovakvom greškom brojnih sudaca na terenu i u VAR sobi izrazili su komentatori, inače bivši nogometaši.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE BARCELONA OŠTEĆENA ZA PENAL

"Ovo je penal i to je jasno kao dan. Što vam više treba od pogleda na ovu scenu? Interov igrač je loptu odnio rukom s glave igrača Barcelonu. Potpuno razumijem Xavijevu frustraciju", izjavio je Micah Richards. 

"Ovo je čista ruka. Zašto imamo VAR kada ne presuđuje u ovakvim situacijama? Šokantno je da VAR ovdje nije signalizirao sucu da pregleda snimku", dodao je Jamie Carragher. "Ne razumijem zašto suci u situacijama kao što je ova ne izađu pred javnost i ne priznaju da su pogriješili?

Tip u kombiju nije vidio penal, pa moj desetogodišnji sin je to vidio i odmah mi poslao poruku pitajući me kako to nije penal! Imate milijun kamera koju pokazuju ovu situaciju, a tvrdite da niste vidjeli?! Dajte, molim vas!" bijesan je bio Thierry Henry, koji je lupao glavom od stol na objašnjavanja sutkinje komentatorice kojima je opravdavala suce. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE HENRY LUPAO GLAVOM OD STOL

 

Pročitajte više