nba

VIDEO Hezonjin potez karijere: Blokirao LeBrona za pobjedu Knicksa

Foto: NBA

MARIO HEZONJA junak je New York Knicksa. U okršaju slavnih momčadi Hezonja je blokadom na LeBronu Jamesu donio Knicksima pobjedu 124:123 protiv Los Angeles Lakersa.

U posljednjem napadu LeBron se sjurio prema košu domaćih, Hezonja ga je sjajno ispratio i u trenutku kada je najbolji košarkaš svijeta šutirao - izblokirao ga. 

U dvorani je nastalo oduševljenje, a Hezonji, kojem ovo možda nije najspektakularniji potez dosadašnje karijere, ali je svakako najbitniji, u zagrljaj su potrčali svi suigrači.

VIDEO pogledajte OVDJE.

 

James je ljutito odmah napustio teren dok ga je pratio pogled Hezonje, junaka Knicksa koji je tako u istoj sezoni brutalno zakucao preko Giannisa Antetokounmpa i blokirao najveću zvijezdu lige u ključnom trenutku utakmice.

Hezonja je fantastičnu obranu na Jamesu odigrao i 40 sekundi prije kraja pri rezultatu 123:120 kada je uz pomoć DeAndrea Jordana zaustavio igrača Lakersa i omogućio momčadi dolazak na poen zaostatka.

Hrvatski košarkaš, kojem je ovo bio prvi nastup od 13. veljače, postigao je 17 poena i imao osam skokova za 36 minuta u igri. Ove sezone je samo jednom bio efikasniji kada je Golden State Warriorsima zabio 19 poena.

LeBron je utakmicu završio s 33 poena, osam asistencija i šest skokova.

Knicksi su i dalje najlošija momčad lige, a Lakersi će iznenađujuće u prvoj LeBronovoj sezoni ostati bez doigravanja.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više