Video: Huntelaar donio tri boda protiv Udinesea

KLAAS-JAN HUNTELAAR posljednji je puta startao u Milanovoj momčadi, kada su u pitanju prvenstveni ogledi, u 9. kolu, odnosno utakmici protiv Chieva. Nastupom u petak mogao bi si osigurati i bolji status među "rossonerima".

Postigao je nizozemski napadač dva pogotka u 3-2 pobjedi protiv Udinesea u prvom susretu 23. kola Serije A i uz raspoloženog Ronaldinha, koji je sudjelovao kod sva tri pogotka, sigurno bio najbolji u pobjedničkoj momčadi. Nakon utakmice je rekao:

"Važna pobjeda, pogotovo stoga što smo se vratili na drugo mjesto ljestvice. Sada smo spremni za Manchester United. Znam da će to biti drugačija utakmica, no spremni smo", podsjetio je na nadolazeću utakmicu osmine finala Lige prvaka koja će se igrati u utorak Huntelaar, te dodao:

"Pogoci su moj posao. Drago mi je što sam danas igrao i nadam se da ću igrati još više." Talijanski mediji sugeriraju da će mjesto u startnoj postavi Milana u toj utakmici ipak pripasti Marcu Borriellu.

Drugi pogodak za Milan postigao je Pato koji je dvomjesečnu pauzu okončao i prije no što se nadao. Trener Leonardo ga je poslao na teren u 13. minuti utakmice nakon što se Mancini požalio na bol u nozi. Pato mu se odužio golom u 39. minuti.

Pročitajte više