Video: Ibričić s tri pogotka najavio dobru sezonu za Lokomotiv

NOVA sezona ruskog prvenstva samo što nije počela, a Senijad Ibričić pokazuje kako će biti veliko pojačanje za moskovski Lokomotiv. U prijateljskoj utakmici s mađarskim drugoligašem Sarisapom Rusi su slavili 8:0, a Ibričić je zabio tri vrlo lijepa pogotka.

Ibričić je ušao u igru u 32. minuti utakmice, a u 51. je zabio za 4:0 nakon što je sam prošao nekoliko protivničkih igrača i iz blizine poslao loptu pored vratara mađarske momčadi. Prije njega mrežu su zatresli Maicon, Torbinsky i Đurica.

Glushakov je dodao još jedan u 77. minuti za 5:0, a bivši igrač Hajduka u 84. se uz odličan dribling "prošetao" kroz protivničku obranu i zabio za 6:0, a tri minute kasnije opalio je sa 20-ak metara i zabio svoj treći gol na utakmici. Ibro je dodao i asistenciju iz kornera za gol Đurice.

"Razlika u kvaliteti je jako velika i ne treba ovu uvjerljivu pobjedu shvatiti preozbiljno. Imali smo i puno prilika koje nismo zabili. Važno je da u novu sezonu ulazimo u dobrom raspoloženju", rekao je trener Lokomotiva Yuri Krasnozhan.

Pročitajte više