VIDEO Igrač Cityja se ubacio među igrače Arsenala i slušao Artetine upute

Foto: EPA

MANCHESTER CITY i Arsenal su u derbiju 30. kola engleske Premier lige odigrali utakmicu bez golova. Ovim rezultatom je najzadovoljniji Liverpool, koji je slavio 2:1 protiv Brightona i time se popeo na vrh ljestvice. Momčad Jurgena Kloppa sada ima dva boda prednosti ispred Arsenala i tri boda ispred Manchester Cityja. Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić bili su u početnom sastavu domaćina. Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu, a Kovačić je izašao iz igre u 61. minuti.

Zanimljiva situacija se dogodila u 27. minuti utakmice. Igru je zbog ozljede morao napustiti Cityjev stoper Nathan Ake, a umjesto njega na teren je ušao 19-godišnji Rico Lewis. Nakon utakmice je Pep Guardiola izjavio da prognoze za nizozemskog stopera nisu dobre te da će City duže biti bez njega, ali da ga je mladi Englez dobro zamijenio te da se neće žaliti na ozljede, nego napraviti najbolje od onoga što ima.

Bernardo Silva špijunirao Artetin govor

Dok je Ake šepajući napuštao igru, trener Arsenala Mikel Arteta je održao sastanak uz aut-liniju sa svojim igračima, a Cityjev portugalski veznjak Bernardo Silva je iskoristio situaciju i ušetao se među igrače Arsenala kako bi čuo instrukcije njihovog trenera. Pomoćni trener Arsenala je ušao na teren kako bi ga odmaknuo, ali dobio je samo upozorenje četvrtog suca da izađe s terena, što je i logično budući da Silvu ništa ne može spriječiti da na terenu stoji gdje god želi.

Bernardo Silva listening in on Arteta's tactics 😂.
byu/NavJongUnPlayandwon inMCFC

 

Pročitajte više