Video: Impresivan boksački trening Cro Copovog protivnika "Cigana" Dos Santosa


MIRKO FILIPOVIĆ odrađuje posljednje treninge uoči svog petog ulaska u UFC-ov oktogon koji će se dogoditi u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu. U Dallasu na 103. UFC-ovom turniru čeka ga vrlo opasni mladi lav, Brazilac Junior dos Santos. Iako dio tima Nogueira, Dos Santos je udarač što Filipoviću, prema vlastitim riječima, itekako odgovara.

"Mislim da mi to odgovara. Ne moram misliti previše o parteru pošto obojici paše stand up", rekao je Cro Cop za Index i dodao:

"On je mladi lav ovog sporta. Ne znam previše o njemu, no znam da je opasan. Očekujem atraktivnu borbu, ali i svoju pobjedu."

Po prvi put u povijesti na istom će se UFC-ovom turniru boriti dva hrvatska borca. Dugogodišnji Filipovićev sparing partner i veliki prijatelj, Igor Pokrajac debitirat će u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji. Na drugoj strani oktogona stajat će vrlo iskusni Vladimir Matjušenko. Pokrajac svoju veliku prijatelju zahvaljuje upravo Filipoviću.

"Dobio sam šansu zahvaljujući Mirku kojem puno hvala. Spreman sam i motiviran", rekao nam je Pokrajac.

Za razliku od uobičajenih priprema koje je Cro Cop tim obično odrađivao u privatnosti Filipovićeva doma, ovaj put su se odlučili na Core gym gdje su svakog popodneva privukli velik broj znatiželjnika. Dojmovi su i više nego impresivni. Filipović i Pokrajac u odličnoj su formi pa se s pravom nadamo duploj pobjedi u Dallasu. No ništa lošije ne izgleda niti boksački trening Juniora dos Santosa...

Pročitajte više