VIDEO Perišić golčinom donio Interu bod protiv Bologne

Foto: Getty Images / Guliver Image

IVAN PERIŠIĆ nastavlja trpati za Inter, nakon gola Juventusu zabio je i Bologni. Inter nije uspio kod kuće produžiti svoj prvenstveni niz na tri pobjede, ali hrvatski reprezentativac zabio je svoj drugi ove sezone u posljednje tri utakmice za remi 1:1 u šestom kolu Serie A.

Mattia Destro doveo je goste u prednost već u 14. minuti, a hrvatski reprezentativac izjednačio je u 37. Antonio Candreva ubacio je u šesnaesterac, a Perišić fantastičnim volejem prevario golmana gostiju Angela da Costu. Marcelo Brozović nije osobito dojmio trenera Franka de Boera dolaskom vlakom na gostovanje protiv Empolija jer ponovno nije ni na klupi.

Juriću isključili dvojicu igrača


Ivan Jurić na klupi Genoe odigrao je 1:1 protiv Pescare unatoč dvama isključenjima njegovih igrača, Simeone je doveo domaćina u prednost 1:0 u 47. minuti, ali potom su dvojica igrača Genoe isključeni u samo pet minuta, najprije Edenilson u 74. minuti, zatim Pandev u 79. Gosti su to iskoristili i uzeli bod Manajevim golom u 86.

Sassuolo je kod kuće slavio protiv Udinesea s 1:0, a za goste je u 62. minuti ušao Stipe Perica, Andrija Balić ostao je na klupi.

INTER - BOLOGNA 1:1


37. minuta: Ivan Perišić 1:1.


Ivan Perišić Goal - Inter 1-1 Bologna 25-09... by fotlive

14. minuta: Mattia Destro 0:1


Mattia Destro Goal - Inter 0-1 Bologna 25.09... by EarthSavii

Genoa - Pescara 1:1


All Goals - Genoa 1-1 Pescara // Italy Serie... by allsportusa
Rezultati 6. kola Serie A:

Torino - Roma 3:1
Genoa - Pescara 1:1
Lazio - Empoli 2:0
Sassuolo - Udinese 1:0

Tablica:

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više