VIDEO Ivanušec kiksao za gol protivnika pa se iskupio odličnom asistencijom

Foto: Profimedia

FEYENOORD je u sklopu 26. kola nizozemske Eredivisije slavio 2:3 na gostovanju kod Heerenveena. Nastavak je to sjajne forme gostiju koji su drugoplasirana momčad prvenstva i sada zaostaju sedam bodova iza još uvijek neporaženog PSV-a koji ima i utakmicu manje. Momčad Luke Ivanušeca je bez poraza u prvenstvu u posljednjih 12 utakmica.

Ivanušecu je ovo bio 18. nastup u prvenstvu ove sezone te drugi start zaredom nakon što je u prošlom kolu upisao asistenciju. Nažalost, bio je jedan od glavnih krivaca za vodstvo domaćina u 17. minuti utakmice kada je pogodio Mats Kohlert. Domaćini su izveli brzu kontru nakon prekida gostiju, poslali jedan relativno bezopasan centaršut po podu u kaznen prostor, a tamo se našao Ivanušec koji pomalo neobjašnjivo propušta loptu i dovodi protivnika u izvrsnu situaciju.

Četvrta asistencija Ivanušeca u prvenstvu Nizozemske

Hrvatski reprzentativac se iskupio 20 minuta kasnije kada je s lijeve strane na vrhu kaznenog prostora uputio sjajan centaršut desnom nogom na peterac Heerenveena gdje se odlično snašao Mats Wieffer i pogodio za izjednačanje. Domaćini u drugom poluvremenu ponovno dolaze u vodstvo u 64. minuti kada zabija ponovno Kohlert. Ivanušec je igru napustio u 71. minuti, a Feyenoord tri minute kasnije dolazi do izjednačenja golom Brazilca Igora Paixaoa te do potpunog preokreta u 88. minuti kada zabija Ayase Ueda.

POGREŠKU IVANUŠECA I SJAJNU ASISTENCIJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Pročitajte više