Video: James Blake podivljao na komentatoricu ESPN-a jer je preglasno pričala

AMERIČKI tenisač James Blake nije se dugo zadržao na ovogodišnjem Wimbledonu. Poražen je već u prvom kolu od Nizozemca Robina Haasea sa 6:2, 6:4, 6:4.

Atmosfera u Wimbledonu, osim na središnjem, kao i terenu broj 1, uglavnom nudi buku sa strane i tenisači se zbog blizine gledatelja i inih možda i ne mogu u 100-postotnoj mjeri posvetiti svojoj igri.

Osjetio je to u utorak i James Blake na terenu broj 5, a "podivljao" je na komentatoricu ESPN-a Pam Shriver, nekadašnju uglednu američku tenisačicu koja je tri puta igrala pojedinačni finale Wimbledona, a početkom osamdesetih godina je bila treća igračica na svijetu.

U trenucima dok je propuštao drugu break-loptu za povratak u drugi set, Shriver je s vrha tog terena prilično glasno po Blakeovom mišljenju komentirala, i to tijekom samog poena.

"Ne mogu vjerovati da si nekada igrala tenis", vikao je Blake prema njoj, posve ljut što je propustio break-šansu, očito optuživši nju kao krivca.

Meč se, dakako, nastavio, a ostalo ljudstvo u studiju je pitalo Shriver o čemu se radi. Oni su i dalje jednako glasno nastavili komentirati, a Blake se još jednom okrenuo prema njima.

"Još te čujem."

ESPN je taj nemili događaj prekinuo prebacivanjem kamera na središnji teren gdje je izlazio Rafael Nadal, pa je tako Shriver ostala bez daljnjih "glasnih" komentara.

Pročitajte više