nba

VIDEO LeBron James kažnjen zbog proslave koša

Foto: AP Photo/Darron Cummings/Guliver Image

NA POČETKU nove NBA sezone LeBron James, zvijezda Los Angeles Lakersa, vrlo često se nalazi u središtu raznih skandala.

Jedan dio utakmica James je propustio zbog ozljeda, a u susretima kada je bio na parketu često je bio magnet za različite izgrede. Novi su se dogodili na gostovanju kod Indiane gdje je James igrao nakon što je odradio jednu utakmicu suspenzije zbog sukoba na ogledu kod Detroita s tamošnjim igračem Isiahom Stewartom.

Kažnjen zbog proslave

LeBron je tako kažnjen s 15.000 američkih dolara jer je jedan od koševa domaće momčadi popratio "neprimjerenom gestom", a uz to je dobio i opomenu vodstva NBA lige zbog intervjua nakon utakmice.

VIDEO: Arena Sport

Sudjelovao je LeBron James u toj utakmici kod Indiane u još nekim čudnim situacijama. Naime, dvije osobe iz prvog reda tribina konstantno su ga provocirale, nakon čega je od suca zatražio da se uklone iz dvorane, što je i učinjeno. Navodno su neprekidno vrijeđale LeBrona i njegovog sina Bronnyja, a granicu je prešla djevojka kad je rekla: "Želim da tvoj sin sutra pogine u prometnoj nesreći."

Podsjetimo i kako je ranije u sezoni James, prilikom stajanja sa strane za vrijeme izvođenja slobodnih bacanja, namjerno udario igrača Detroita Stewarta, razbio mu arkadu, nakon čega je Stewart tražio nastavak fizičkog obračuna, ali su ga u tome spriječili suigrači i ljudi iz njegovog kluba.

Pročitajte više