Video: Lijepa zagrebačka pokerašica uspješna na velikom turniru u Pragu

ŠVEĐANIN Fuat Can pobjednik je velikog Unibet Open poker turnira u Texas hold'emu koji se proteklih dana održavao u češkoj prijestolnici Pragu. Can se u domovinu vraća bogatiji za 167 500 eura, dok je drugo mjesto uzeo Marco Adams s osvojenih 107 tisuća eura. Treće mjesto i 72 tisuće eura pripali su Josefu Samaneku.

No, hrvatskoj je publici puno zanimljiviji plasman naših igrača koji su se otisnuli put Praga. Odličan uspjeh polučila je Zagrepčanka Tatjana Pašalić plasiravši se se u drugi dan turnira koji je je ujedno jamčio i novčanu nagradu. Lijepa pokerašica na koncu je završila kao 47. osvojivši oko 2 tisuće eura. Ostatak malog hrvatskog tima, koji je podrazumijevao Branimira Brunovića, Perišu Bolanču, Borisa Kuzmanovića i Marija Vojvodu, nažalost nije preživio prvi dan.

Treba naglasiti da je na turniru zaigrao čak 451 igrač što je zaista respektabilna brojka koja sama po sebi dovoljno govorilo koliko je teško bilo "ući u novac".

Texas Hold'em u Hrvatskoj možete zaigrati online (za virtualne žetone, ne pravi novac) na multiplayer portalu www.igra.hr

Pročitajte više