VIDEO Luka Jović zabio svoj prvi gol za Milan

Foto: EPA

U POSLJEDNJOJ utakmici subotnjeg programa 14. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je kao domaćin svladao Frosinone 3:1. Gosti iz sredine tablice danas jednostavno nisu mogli napraviti previše protiv napadački raspoložene ekipe Stefana Piolija.

Milan je prema pobjedi poveo srpski napadač Luka Jović (43') golom pred kraj prvog poluvremena, da bi pitanje pobjednika praktički riješio američki kapetan hrvatskih korijena Christian Pulišić (50') nakon odlične asistencije golmana Mikea Maignana početkom nastavka. Fikayo Tomori (74') povisio je na 3:0 prije nego što je Marco Brescianini (82') ublažio poraz Frosinonea.

Stigao u Milan besplatno

Za Luku Jovića ovo je bio prvi pogodak u dresu Milana. Odigrao je ove sezone devet utakmica za talijanskog velikana, a upisao je i asistenciju. Jović nije zabio još od svibnja prošle godine, kad je igrao za Fiorentinu. 

VIDEO: Arena Sport

Jović je prije četiri godine stigao u Real Madrid za 63 milijuna eura. Nije se iskazao, uglavnom je bio na posudbi ili sjedio na klupi. Prošle je godine besplatno prešao u Fiorentinu, a zatim u Milan prošlog ljeta. Vrijednost mu je sada po Transfermarktu osam milijuna eura.

Pročitajte više