VIDEO Majer odličan u senzacionalnoj pobjedi Rennesa protiv PSG-a

Foto: Profimedia

VEOMA uspješan u 19. kolu francuske Ligue 1 bio je Igor Tudor, koji je s Marseilleom upisao šestu pobjedu u nizu, a danas je veliki trijumf ostvario i drugi hrvatski predstavnik, Lovro Majer (24). Njegov Rennes je na domaćem terenu srušio PSG, koji je igrao u najjačem sastavu, a gol odluke zabio je kapetan Hamari Traore u 65. minuti.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TRAOREOV GOL

Treneri Bruno Genesio i Christophe Galtier posložili su ekipe u formacije s trojicom stopera. Napad PSG-a predvodili su Messi, Neymar i Hugo Ekitike, kojeg je u drugom dijelu zamijenio Kylian Mbappe. Kod Rennesa su naročito raspoloženi bili bočni igrači.

Adrien Truffert, 21-godišnji lijevi bočni, asistirao je za gol svom bekovskom partneru, devet godina starijem Traoreu. Uz Trufferta najbolje ocijenjeni igrač Rennesa bio je Majer. Hrvatski veznjak igrao je 87 minuta, dobio 10/16 duela i ima dva presijecanja lopte.

Rennes je sada skočio na peto mjesto, na kojem je bodovno izjednačen s Monacom, a uz prvenstvene izazove, u veljači ih očekuje i nokaut-faza Europa lige protiv Šahtara. Za PSG je ovo drugi poraz u tri prvenstvena kola. Prvi im je nanio Lens, koji sada za aktualnim prvacima nedostaje samo tri boda.

 

Pročitajte više