Video: Majstor ostaje majstor - pogledajte kako Ronaldinho odgovara na kritike

LEGENDARNI Ronaldinho ima odgovor, jer stvari su otišle toliko daleko da je Flamengo otvorio posebnu telefonsku liniju na kojoj ga navijači mogu prijaviti ako ga vide u noćnom tulumarenju. Konačno im je odgovorio na terenu.

Loše Ronaldinhove igre u posljednje vrijeme i sve češći zvižduci navijača navele su Flamengo na uvođenje neobičnog noviteta. Nekadašnja zvijezda Barcelone i Milana odgovorila je briljantnim pogotkom u domaćoj pobjedi protiv Atletico Mineira (4:1) u 6. kolu brazilske Serije A.

Gosti su poveli s 1:0 pogotkom Dudua u 52. minuti, a Ronaldinho je izjednačio 14 minuta kasnije. Primio je loptu na vrhu šesnaesterca, sam si je podigao i potom je iz voleja desnom nogom zakucao u gornji dio mreže. Bio mu je to prvi gol nakon 29. svibnja.

Thiago Neves i dvostruki strijelac Deivid do kraja su pobjedu Flamenga učinili vrlo uvjerljivom. Bio je to tek drugi trijumf kluba iz Rio de Janeira u aktualnom prvenstvu.

Brazilska Serie A, 6. kolo:


Flamengo – Atletico Mineiro 4-1

Atletico PR – Bahia 0-2

Cruzeiro – Coritiba 2-1

Redosliejd: 1. Sao Paulo 15 (-1), 2. Palmeiras 11 (-1), 3. Corinthians 10 (-2), 4. Figueirense 10 (-1), 5. Flamengo 10...

Pročitajte više